Bevándorlásból élősködés miatt tett újabb feljelentést a Jobbik

A Jobbik országgyűlési képviselőjeként kénytelen voltam feljelentés tenni egy dél-budai hotellel kapcsolatban, mert felmerült a gyanú, hogy a hotelben a Btk. 354. §-ában szabályozott, jogellenes tartózkodás elősegítésének bűncselekménye valósulhatott meg.

A Jobbik dél-budai, 18. választókerületének elnökeként azt tapasztaltam, hogy sajnos a XI-XXII. kerületeket is egyre inkább eléri az illegális bevándorlók jelenléte, és felmerült több helyen a  gyanú, hogy sokan a bevándorlok jelenlétét embercsempészet vagy jogellenes tartózkodás elősegítése elkövetésével pénzszerzésre próbálják felhasználni. A Jobbik minden eszközzel küzd az embercsempészek ellen, és mindent megteszünk az ilyen személyek felderítésének segítése érdekében.

A feljelentéssel érintett dél-budai hotel nevét tudatosan nem kívánjuk nyilvánosságra hozni, mert nem szeretnénk, ha a hasonló cselekményeket elkövető, de még felderítetlen vendéglátóhelyek megkönnyebbültem dőlhetnének hátra. Üzenjük minden ilyen hotelnek, hogy sorra kerülnek ők is, és nem nyugszunk, amíg minden embercsempész vagy a bevándorlásból hasznot húzó személy a törvény előtt nem felel tettéért!

Staudt Gábor országgyűlési képviselő, Budapest 18. választókerület elnöke